Känslor...

2017-12-17

Nu har båda killarna flyttat. Förra helgen vinkade vi av lille Charlie, Dreamchic Excellent Choice. Han är numera norsk medborgare och bor med sin nya matte Inger på hennes kennel Gostuen. Det ska bli så spännande att få följa hans nya äventyr där. Inger berättar att han är helt orädd och är kompis med gårdens katter också, hihi. Det är så kul att få höra att allt funkar som det ska och att valparna har det bra!

Igår var det dags för lille Harry, Dreamchic Endless Love att få följa med sin nya familj hem till Göteborg. Där blir han familjen Bertilssons nya efterlängtade medlem. Har redan fått rapport om att allt är bara bra och att han sov hela första natten tillsammans  med sina småhussar på madrass på golvet. Så mysigt! 

Här hemma blev det som väntat tomt tyst och stilla på nåt vis... Längtar redan efter små tassar igen,hihi...

Nu står ju julen snart för dörren och det börjar bli hög tid att ta tag i det som är kvar... Puh, intensiv vecka väntar alltså.

 

Ha det bra och kram från oss!

Antal kommentarer: 2

2017-12-20 17:44:40 - Kristina, www.charmdroppens.se

Förstår att det känns lite tomt nu när Juvelerna har levererats (star)(star).
Och du, håll julstressen borta!!!
Kram

2017-12-23 12:31:34 - Sara Bertilsson, sarabertilsson81@hotmail.com

Vilka fina bilder på sötnosarna!! (heart) Harry är så go och fin!! Tack för en mycket bra start i Harrys liv!! Han känns så lugn och trygg!! Vi älskar honom så mycket!! Det känns verkligen som att han har blivit en del av vår familj!! Just nu övar vi på att gå i koppel och att han ska göra sina behov utomhus. Han är så duktig!! (star)
God Jul och hälsa Cayenne och Lilly!!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)